Premie betalen

U ontvangt elk kwartaal een factuur

U krijgt elk kwartaal een factuur

We herinneren u met een notificatie via de e-mail. U kunt de factuur bekijken in het werkgeversportaal. We werken met een betaaltermijn van 30 dagen. 

Controleer of het e-mailadres voor de factuur klopt

We sturen de notificatie naar het e-mailadres dat u of uw administratiekantoor heeft opgegeven als 'factuur e-mailadres'. Klopt dit adres niet of krijgt u geen notificaties? Check dan in het portaal welk adres is opgegeven en pas het aan. 

De factuur bevat de volgende onderdelen

  • Naheffing in verband met invallen/diensten: dit is de premie die hoort bij extra gewerkte uren (diensten) die in het afgelopen kwartaal aan ons zijn doorgegeven.
  • Naheffing in verband met mutaties: dit is de premie die hoort bij mutaties die in het afgelopen kwartaal aan ons zijn doorgegeven.
  • Prolongatie: dit is de premie voor het komende kwartaal.

Let op: de naheffing bevat maximaal 1 regel per deelnemer, ook als u meerdere mutaties heeft gedaan. Het effect van verschillende mutaties is altijd bij elkaar opgeteld.

Wat als u niet op tijd betaalt?

Betaalt u te laat? Dan kunnen we een boeterente in rekening brengen. U krijgt eerst een aanmaning. We dragen een factuur die u niet betaalt uiteindelijk over aan een incassobureau. Houdt u dan rekening met extra kosten.