Gevolgen coronavirus

Lees hier het laatste nieuws over het coronavirus en uw pensioen bij PMA.


Bijgewerkt 18 juni 2020
 
Betaling van de pensioenen

De betaling van alle pensioenen loopt gewoon door. Iedereen die een pensioen ontvangt, krijgt gewoon rond de 25e het pensioen betaald.

Financiële situatie

Het coronavirus zorgt voor onrust op de financiële markten. Het is moeilijk te zeggen hoe de financiële situatie van PMA zich gaat ontwikkelen. Het bestuur van PMA volgt de ontwikkelingen natuurlijk op de voet en neemt maatregelen als dat nodig is.

Coronavirus heeft geen gevolgen voor nabestaandenpensioen

Volgens berichten in de media zouden verschillende pensioenfondsen geen partner- of wezenpensioen uitbetalen als een deelnemer is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dit is niet het geval bij PMA. Wij keren het partnerpensioen en wezenpensioen gewoon uit als iemand overlijdt aan de gevolgen van het coronavirus.

Afspraken en bereikbaarheid

PMA heeft een aantal maatregelen genomen naar aanleiding van het coronavirus. Zo zijn er minder medewerkers op kantoor. Fysieke afspraken, zoals de pensioenspreekuren in het land, gaan voorlopig niet door. In plaats daarvan kunt u een telefonisch spreekuur met ons inplannen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een telefonisch spreekuur? Aarzel dan niet en neem contact met ons op: info@pma-pensioenen.nl of 070 - 311 01 55.