Verkiezingen bestuurder en lid verantwoordingsorgaan starten op 28 december!

Op 28 december as starten de verkiezingen!

Op 28 december kunnen mensen die hun pensioen of een uitkering ontvangen van PMA hun stem uitbrengen op een nieuw lid voor het bestuur en ook op een nieuw lid van het verantwoordingsorgaan. Zij ontvangen per email of per post een uitnodiging. Vanaf 27 december ligt de uitnodigingsbrief bij mensen op de deurmat. En een mailbericht in de email. De verkiezingen worden in opdracht van PMA uitgevoerd door WebElect.nl

Op deze pagina stellen de kandidaten zich aan u voor

Vacature bestuurslid namens pensioengerechtigden 

Per 10 april 2022 heeft PMA een vacature voor een bestuurslid namens de pensioengerechtigden in het bestuur. U kunt kiezen wie die vacature op gaat vullen. Er hebben zich vier kandidaten beschikbaar gesteld. De Nederlandsche Bank moet uiteindelijk de benoeming van de gekozen kandidaat goedkeuren.   

Vacature VO-lid namens pensioengerechtigden 

Daarnaast is er per juli 2022 een vacature voor een lid van het verantwoordingsorgaan van PMA namens de pensioengerechtigden. Ook hiervoor kunt u kiezen door wie die vacature opgevuld wordt. Er hebben zich drie kandidaten beschikbaar gesteld voor deze functie.  

U kunt dus voor 2 verkiezingen uw stem uitbrengen. In de mail of de brief die u ontvangt staat precies uitgelegd hoe dat werkt. 

Meer weten over de kandidaten?

Op deze pagina stellen de kandidaten zich aan u voor

Meer informatie?