Als u wat wilt weten over uw pensioen, dan kunt u natuurlijk terecht op onze website, of u kunt bellen met de PMA Infolijn.

Maar er is nog een andere mogelijkheid. Reeds vele jaren houdt PMA verspreid door het land pensioenspreekuren. We nemen dan graag de tijd voor u om uw persoonlijke pensioensituatie en al uw vragen daarover met u door te nemen.

In 2019 komen we naar de volgende locaties:

  • maart/april: Maastricht, Breda en Zoetermeer
  • oktober/november: Leeuwarden, Amersfoort en Nijmegen

Woont u in of rond een van bovengenoemde locaties, dan u kunt u ruim voor de geplande datum een uitnodiging van ons verwachten. U kunt zich ook nu al bij ons aanmelden voor een spreekuur op een van deze locaties. Komen wij dit jaar niet bij u in de buurt? Dan kunt u altijd nog een spreekuur aanvragen bij ons op kantoor in Den Haag.

Telefonische spreekuren

Komen we dit jaar niet bij u in de buurt en heeft u ook geen zin om naar Den Haag te komen? Dan kunt u ook een telefonisch spreekuur aanvragen. Het verschil met een gewoon telefoontje naar de PMA Infolijn is dat wij ons van tevoren goed kunnen voorbereiden op uw situatie en we ruim de tijd voor u kunnen uittrekken. Voor een afspraak kunt u een mail sturen naar pensioen@pma-pensioenen.nl of ons bellen op 070 – 311 01 55.